2017-03-28 13:39:57• hírek • (x)

Kerüld el a bűzt és a betegséget - itt az ideje az autós légkondi kitisztításának

A gumicsere mellett ne feledkezz meg az autó légkondicionálójának kitisztításáról sem!

Itt a tavasz, felmelegedett az idő, pár hét és annyira meleg lesz, hogy a magasabb hőmérsékletre érzékenyebbek már beindítják az autójukban a légkondicionálót. Azonban az első beindítás nem lesz egy leányálom, a hosszú téli szünet után elég kellemetlen szag árad a berendezésből. Az ok, hogy sokan megfeledkeznek róla: évente egyszer ki kell tisztíttatni az autó légkondiját, ennek pedig legjobb időpontja a tavasz. A téli hónapok alatt a nedves környezetben, a csatornákban és szűrőn baktériumok, gombák szaporodtak el. Ezek okozzák az első beindításkor tapasztalt bűzt és ők lesznek felelősek azért, ha az autózás alatt a vezető vagy utas megbetegszik.

Jobb a bajt elkerülni, ezért a szakemberek azt tanácsolják, hogy a légkondicionálóval felszerelt autót a tavasz folyamán vigyük el a szervizbe, ahol hozzáértők a megfelelő technikával kitisztítják a berendezést.

Az AutoAsnál, a Q-Service szervizhálózat szatmári partnerénél könnyen és gyorsan megoldható a klímatisztítás, és akár összekötheted a téli gumik lecserélésével is, hiszen az autószerelés ászai ahhoz is értenek.

Jelentkezz be bármilyen gonddal az AutoAs-hoz a 0728-555-592-es, a 0261-806-026-os vagy a 0756-571-264-es számon, kérj időpontot, a szervizben pedig minden gondodat megoldják!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: